GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Ξήλωσαν” παλιά γέφυρα του ΟΣΕ στη Δράμα – Μετέφεραν τα λεία τους με Ι.Χ. στην Εθνική Οδό

Συνελήφθησαν την Τρίτη (1-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Δράμα...

Συνελήφθησαν την Τρίτη (1-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Δράμας και του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων. 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, εντόπισαν, στην Εθνική Οδό Παρανεστίου – Δράμας, τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό πέντε (5) μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από παλαιά γέφυρα του ΟΣΕ.     

Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ, καθώς και το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια