GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεψε φορτηγάκι από την Ξάνθη και πήγε στον Έβρο να φορτώσει λαθρομετανάστες! (+ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη το Σάββατο (26-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνο...

Συνελήφθη το Σάββατο (26-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Φερών Έβρου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει στο εσωτερικό του, είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο στην ενδοχώρα. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από την πόλη της Ξάνθης. 

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια