GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας οστράκων στη Μαρώνεια

Ένας τόνος και τετρακόσια είκοσι κιλά (1.420 kg) όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας.  ...

Ένας τόνος και τετρακόσια είκοσι κιλά (1.420 kg) όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας. 

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην Εγνατία οδό, πρωινές ώρες την Πέμπτη, από στελέχη της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ.Ι.Χ. οχήματος, ο οποίος διαπιστώθηκε πως μετέφερε μεγάλη ποσότητα οστράκων. 

Ανωτέρω οδηγός ακινητοποιήθηκε και αφού οδηγήθηκε στην οικεία Λιμενική Αρχή, συνελήφθη, διότι μετέφερε εξήντα έξι (66) σάκους με όστρακα του είδους «αχιβάδα» υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους ενός τόνου και τετρακοσίων είκοσι κιλών (1.420 kg) χωρίς παραστατικά και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, με σκοπό την πώληση-εμπορία. 

Από το Λιμενικό Σταθμό Μαρώνειας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες οστράκων καθώς και το Φ/Γ όχημα, ενώ ο 35χρονος συλληφθείς πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια