GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σώθηκε στο παρά ένα από βέβαιο πνιγμό ηλικιωμένος στο Μυρωδάτο – Παρενέβη ο Ναυαγοσώστης

-Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες  Άγιο φαίνεται πως είχε ηλικιωμένος λουόμενος στην...

-Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες 

Άγιο φαίνεται πως είχε ηλικιωμένος λουόμενος στην παραλία του Μυρωδάτου το πρωί της Παρασκευής καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στον πνιγμό και σώθηκε στο παρά ένα χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του Ναυαγοσώστη της πλαζ. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρισκόταν εντός της θάλασσας όταν αντιμετώπισε αδυναμία να κολυμπήσει, λόγω ρευμάτων που αναπτύχθηκαν εντός της θαλάσσιας περιοχής, με αποτέλεσμα να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια. Ο Ναυαγοσώστης που βρισκόταν στην πλαζ έσπευσε να βοηθήσει τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση των υπόλοιπων λουόμενων που βρίσκονταν το πρωί στην παραλία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σωθεί και να βγει σώος στην ακτή. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για καθαρά προληπτικούς λόγους.  

Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραγικό πνιγμό ενός 12χρονου αγοριού, πριν από μερικές εβδομάδες, στην ίδια πλαζ. Η κατάληξη δεν ήταν ίδια για τον νεαρό που δεν κατέστη εφικτό να σωθεί, ενώ τότε σε κίνδυνο είχαν βρεθεί ο πατέρας και ο αδελφός του αδικοχαμένου αγοριού, στην προσπάθεια τους να τον βοηθήσουν. 

Φαίνεται ωστόσο πως στην εν λόγω παραλία, η οποία προσελκύει τη μερίδα του λέοντος των παραθεριστών και των λουόμενων της περιοχής, αναπτύσσονται ρεύματα τα οποία μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνα, με τις Αρχές να εφιστούν την προσοχή στους πολίτες προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια