GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από ερασιτέχνης... προστάτης των διχτυών στη Γ' Εθνική! Νεαρός από την Ξάνθη κλέβει τις εντυπώσεις

-Με σκληρή δουλεία και επιμονή κατάφερε να κερδίσει μια θέση σε ρόστερ ομάδας της Γ' Εθνικής -Δοκιμάζεται από τον Πανσερραϊκό για τη...

-Με σκληρή δουλεία και επιμονή κατάφερε να κερδίσει μια θέση σε ρόστερ ομάδας της Γ' Εθνικής
-Δοκιμάζεται από τον Πανσερραϊκό για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Παπαδόπουλος  

Ανάμεσα στους έξι τερματοφύλακες που δοκιμάζει, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Πανσερραϊκός βρέθηκε και ένας νεαρός αθλητής από την Ξάνθη, που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και βρέθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πίστη, υπομονή και επιμονή, να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία.  

Πρόκειται για τον Νίκο Παπαδόπουλο, γεννημένος το 1990 στην Ξάνθη, που ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου της Διομήδειας πριν από μερικά χρόνια και κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον μεγάλων και ιστορικών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον ΑΠΟΞ βρέθηκε στον ΑΟ Καβάλας, όπου αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στη δεύτερη ομάδα ενώ είχε συμμετοχές και στην πρώτη κατά τη διάρκεια φιλικών αγώνων, οπότε και του δόθηκαν ευκαιρίες να ξεδιπλώσει τις δεξιότητές του. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, με τη μορφή δανεισμού ενώ ακολούθως επρόκειτο να φορέσει τη φανέλα του Ρούβα Κρήτης, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. 

Έχοντας συμμετοχές στα... χέρια του, και καταφέρνοντας εξ αρχής να ξεχωρίσει, βρέθηκε να αγωνίζεται πέρσι στη Γ' Εθνική κατηγορία με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ δύο παιχνίδια απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν αρκετά για να τραβήξει τα βλέμματα του προπονητικού τιμ της ομάδας των Σερρών και πριν από μερικές ημέρες δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.    

“Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη εμπειρία, γιατί μιλάμε για έναν ιστορικό σύλλογο, μια ομάδα που έχει παίξει σε μεγάλες κατηγορίες με βαριά φανέλα. Θα ήταν τιμή μου να παίξω εκεί. Από την έως τώρα επαφή μου με την ομάδα βλέπω ένα εξαιρετικό κλίμα, όλοι προσπαθούν να σε φέρουν πιο κοντά στην ομάδα και σου δίνουν ευκαιρίες να δείξεις πράγματα, ωστόσο είμαστε ακόμη σε δοκιμαστική φάση” σημειώνει ο ίδιος, που από τις 25 Μαΐου, όταν και έπεσαν οι τίτλοι του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αξιοποίησε τον ελεύθερό του χρόνο συνεχίζοντας προσωπικές προπονήσεις με επαγγελματία προπονητή τερματοφυλάκων.  

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλητή που καταφέρνει με σκληρή δουλεία και περίσσια θέληση να κάνει βήματα προόδου, χωρίς να πλαισιώνεται από τους γνωστούς “καλοθελητές” που παρεπιδημούν επί σειρά ετών στον χώρο του αθλητισμού. “Δεν θα σταματήσω να το παλεύω μέχρι να φτάσω τους στόχους μου και να τους κάνω πραγματικότητα” τονίζει ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει να προσπαθεί έχοντας ως στόχο την ανέλιξη αλλά και την βελτίωση, ενώ από την έως τώρα διαδρομή του γεννά προσδοκίες αφήνοντας πίσω του τις καλύτερες των εντυπώσεων.  
(φωτό από τα δοκιμαστικά / πηγή φωτο: serresgoal.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια