GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Κρεμά παπούτσια" ο Άρης Γιαννακίδης – Μετά την βαριά ήττα του στις εκλογές, αποχωρεί!

-Το ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνάντηση μελών του συνδυασμού του το βράδυ της Δευτέρας στην Κομοτηνή -Αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό της...

-Το ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνάντηση μελών του συνδυασμού του το βράδυ της Δευτέρας στην Κομοτηνή
-Αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξής του για την επόμενη ημέρα του συνδυασμού

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από επικεφαλής της παράταξης που από 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρειας ΑΜΘ, εξέφρασε σε κύκλο στενών συνεργατών του το βράδυ της Δευτέρας ο νυν Περιφερειάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης.

Πρόκειται για μια φημολογία η οποία είχε αναπτυχθεί αρχικά πριν τις εκλογές της άνοιξης, οπότε και αποδόθηκε στον κ. Γιαννακίδη η πρόθεση να αποχωρήσει από το τιμόνι του συνδυασμού που θα διεκδικούσε για δεύτερη φορά την Περιφέρεια, φημολογία ωστόσο που τότε δεν αποδείχθηκε να ευσταθεί. 

Μετά την ήττα ωστόσο που γνώρισε ο συνδυασμός του νυν Περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη από τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Παυλίδη, τα πράγματα άλλαξαν και οι ισορροπίες εντός του συνδυασμού του κ. Γιαννακίδη φάνηκαν να ανατρέπονται πλήρως. 

Αποκορύφωμα των διεργασιών αυτών ήταν η τελική απόφαση του επικεφαλής κ. Άρη Γιαννακίδη να κρεμάσει τελικά τα “παπούτσια” και να κάνει πίσω, ενώ ήδη διαφαίνονται οι πρώτοι διάδοχοι του. 

Μέχρι στιγμής, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί δια στόματος του ίδιου του απερχόμενου Περιφερειάρχη η απόφαση αυτή, δεν είναι γνωστό το εάν η αποχώρηση του από το τιμόνι του συνδυασμού συνεπάγεται και αποχώρηση από τα κοινά εν γένει και την τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα. 

Άλλωστε στην τελευταία του θητεία στην Περιφέρεια ΑΜΘ ο ίδιος και η πολιτική του εικόνα δέχθηκαν ανεπανόρθωτες πληγές, αποτέλεσμα των λανθασμένων επιλογών και της αναποτελεσματικότητας σε επίπεδο διοίκησης, κάτι άλλωστε που διαφάνηκε ξεκάθαρα και στις εκλογές της άνοιξης. 

Η είδηση της αποχώρησης του κ. Γιαννακίδη δεν φάνηκε να ξαφνιάζει, ωστόσο προκάλεσε ρήγμα στο εσωτερικό του συνδυασμού όπου φαίνεται να επικρατεί αναστάτωση για την επόμενη ημέρα και το συμπαγές της παράταξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια