GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δροσερό: Σκότωσαν τον νυχτοφύλακα στην Κομοτηνή για να κλέψουν οικοδομικά υλικά για το σπίτι τους!

-Η Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των δραστών της στυγερής δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία  -Είχαν εντοπιστεί οχήματα των δραστώ...

-Η Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των δραστών της στυγερής δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία 
-Είχαν εντοπιστεί οχήματα των δραστών στο Πόρτο Λάγος το πρωί της Τετάρτης

Αθίγγανοι από τον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης φαίνεται πως κρύβονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία 49χρονου μουσουλμάνου νυχτοφύλακα από την Κομοτηνή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. 

Οι Αρχές αξιοποιώντας τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να φτάσουν στη σύλληψη ενός εκ των δραστών. Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Δροσερό Ξάνθης ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει “δώσει” τους συνεργούς του. 

Έδεσαν και χτύπησαν μέχρι θανάτου του 49χρονο
Οι δράστες τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη δολοφόνησαν εν ψυχρώ αφού πρώτα βασάνισαν έναν 49χρονο νυχτοφύλακα μάνδρας οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών ο 24χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό συνεργών του, προσέγγισαν τον 49χρονο, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από την παραπάνω επιχείρηση όπου εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και αφού του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί.

Στη συνέχεια εισήλθαν μέσα στη μάνδρα των οικοδομών υλικών και  όαφαίρεσαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, πλήθος οικοδομικών υλικών και εργαλείων. Ακολούθως κατευθύνθηκαν προς την Ξάνθη έχοντας στην κατοχή τους τη λεία τους. Άμεσα οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τον δραστών ενώ δύο οχήματα τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει για τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί στο Πόρτο Λάγος. Η περιοχή αποκλείστηκε και οι έρευνες συνεχίστηκαν. 

Από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και τις εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν στο σπίτι του 24χρονου, στον οικισμό αθίγγανων της Ξάνθης, το μεγαλύτερο μέρος από τα κλεμμένα αντικείμενα.

Η κα Ανακρίτρια Ροδόπης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 24χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την εμπλοκή του στην υπόθεση ενώ οδηγήθηκε κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια