GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ κάνουν δωρεάν «διακοπές» στα νησιά δουλεύοντας

Οι ελλείψεις στο ΕΚΑΒ πλήττουν ακόμη και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν τι ισχύει στις υπόλοιπες περιοχές της Ελ...

Οι ελλείψεις στο ΕΚΑΒ πλήττουν ακόμη και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν τι ισχύει στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Με δεδομένο όμως ότι αυτή την περίοδο οι τουριστικές περιοχές χρειάζονται περισσότερους διασώστες, εξαιτίας των επισκεπτών, έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Οι «πολύτιμοι» εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ κάνουν δωρεάν «διακοπές» δουλεύοντας. 

Αυτό το καλοκαίρι, 200 διασώστες θα συνδυάσουν το καθήκον με τις διακοπές, αφού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης του κέντρου να «ανταλλάξουν» τις καλοκαιρινές ημέρες της άδειάς τους με εργασία σε νησί, όπου τους παρέχεται δωρεάν διαμονή και αυξημένες αποδοχές «εκτός έδρας». 

Πρόκειται για πρόγραμμα που «τρέχει» τα τελευταία πέντε καλοκαίρια, για να ενισχυθούν οι τουριστικές περιοχές, σύμφωνα με την «Καθημερινή». Εννοείται πως οι διασώστες δεν προέρχονται από περιοχές που έχουν αυξημένο τουρισμό το καλοκαίρι, ενώ οι ημέρες της άδειάς τους δεν χάνονται, αλλά μεταφέρονται σε μία λιγότερο «επείγουσα» περίοδο.
Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια