GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο ΣτΕ προσέφυγε η ΠΟΕ-ΟΤΑ - Ζητά να κριθεί αντισυνταγματική η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), ζητώντας να κριθούν αντισυντα...

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), ζητώντας να κριθούν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του νόμου που αφορά στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και να ακυρωθούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η προσφυγή αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 10 Οκτωβρίου 2014, ενώ παράλληλα εστάλη και εξώδικη διαμαρτυρία προς τα Υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών.

Παράλληλα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμηνύει ότι «τα τερτίπια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν πρόκειται να περάσουν. Οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν πληρώσει με χιλιάδες απολύσεις (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί κ.ά.) τις αντιλαϊκές και αντεργατικές συμφωνίες με τους δανειστές. Φτάνει πια. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλες απολύσεις και… διαθεσιμότητες μέσω της "αξιολόγησης"».

Δεν υπάρχουν σχόλια