GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μιχάλης Ζαρόπουλος: "Η έλευση του Σάκη Τσιώλη έχει φέρει ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα"

Στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή του Ξάνθη FM100  “Η ώρα της Ξάνθης” φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας της Skoda Ξάνθης, Μιχάλης Ζαρόπουλος, ...

Στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή του Ξάνθη FM100  “Η ώρα της Ξάνθης” φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας της Skoda Ξάνθης, Μιχάλης Ζαρόπουλος, το Σάββατο το μεσημέρι, σχολιάζοντας τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας αλλά και τον νέο προπονητή. 

Ο νεαρός γκολκίπερ κληθείς να σχολιάσει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα στο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανέφερε πως “υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα και η έλευση του κ. Σάκη Τσιώλη έχει φέρει ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα” ενώ δίνοντας το στίγμα της έως τώρα παρουσίας του νέου προπονητή στη Skoda, σημείωσε πως “λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε την δουλειά του κ. Σάκη Τσιώλη, σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, και μέχρι τώρα, όλα τα παιδιά στην ομάδα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από προπονητικής πλευράς, και μακάρι να συνεχιστεί έτσι”. 

Ο τερματοφύλακας της Skoda διευκρίνησή και αυτός με τη σειρά του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, πως “ακόμα δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο για τη νέα σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος”, ενώ παράλληλα σχολίασε την αποχώρηση του πρότινος αρχηγού κ. Σπύρου Βάλλα, λέγοντας πως “ο Σπύρος ήταν ένας πραγματικός αρχηγός για την ομάδα μας, απλά στο ποδόσφαιρο κάποιοι κύκλοι ανοίγουν, κάποιοι άλλοι κλείνουν, ίσως ο κύκλος του Σπύρου να έκλεισε για την ομάδα μας,  αυτό που οφείλουμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε”. Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα ξεκαθάρισε πως και οι προσωπικές του φιλοδοξίες συμπίπτουν με αυτές της ομάδας, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το εάν στοχεύει στην Εθνική ομάδα πρόσθεσε πως “αυτό είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ακόμα. Αυτή την περίοδο οι φιλοδοξίες μου συμπίπτουν με αυτές της ομάδας. Είμαι πολλά χρόνια στην Ξάνθη και μακάρι να καθιερωθώ, και με αυτή την καθιέρωση να έρθει και η Εθνική ομάδα”. 

Ακολούθως, και ερωτηθείς σχετικά με το εάν τα έως τώρα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας έχουν ενταχθεί στο κλίμα της Skoda, ο ίδιος υπογράμμισε πως “ναι, παρόλο που είναι αρκετά νωρίς, είναι  μόλις η δεύτερη εβδομάδα που κάνουμε προπονήσεις, όλα τα παιδιά νομίζω πως έχουν εγκλιματιστεί στην ομάδα και είμαι πεπεισμένος πως θα φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο φέτος”. 

Στέλνοντας ένα μήνυμα προς το φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης ο Μιχάλης Ζαρόπουλος τόνισε με έμφαση πως “θα θέλαμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να το γεμίσει όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω, πως αν γίνει αυτό, ο κόσμος θα είναι ακόμα μια καλή μεταγραφή για την ομάδα μας, στο να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

*Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στην εκπομπή "Η ώρα της Ξάνθης" που μεταδίδεται κάθε Σάββατο 1.00-2.00 το μεσημέρι στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100

Δεν υπάρχουν σχόλια