GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λύση το στο πρόβλημα του Ψυχολογικού Ξάνθης! Μετατρέπεται σε Ν.Π.Δ.Δ. - Τέλος στην αγωνία

-Κατατέθηκε σχετική τροπολογία στη Βουλή που έγινε δεκτή  Λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης δίνει η τροπολογία...

-Κατατέθηκε σχετική τροπολογία στη Βουλή που έγινε δεκτή 

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης δίνει η τροπολογία στο Νομοσχέδιο του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τίτλο   «Τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν. 3528/2007) - Επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και άλλες διατάξεις», η οποία έγινε δεκτή από τη Βουλή την Παρασκευή, στο πρώτο θερινό τμήμα της. 

Σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία αποδίδεται  στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης (Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος – Παράρτημα Ξάνθης) ο χαρακτήρας Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου. Συγκεκριμένα το Κέντρο μετονομάζεται σε «Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ξάνθης» και εντάσσεται ως παράρτημα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται διαχρονικά η απρόσκοπτη λειτουργία του και δίνεται οριστικά τέλος στην αγωνία του προσωπικού, των παιδιών και των οικογενειών τους αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον του.

Την τροπολογία έφεραν προς ψήφιση οι βουλευτές Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός και Δημήτρης Σαλτούρος ενώ καθοριστικές ήταν οι προσπάθειες και η συμβολή των αρμόδιων Υπουργών και του Μητροπολίτη Ξάνθης και προέδρου του Ψυχολογικού Κέντρου κ. Παντελεήμονος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια