GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απλήρωτοι 8 μήνες οι εργαζόμενοι στο Ψυχολογικό Ξάνθης – Καταγγέλλουν αναλγησία του δημοσίου

-Το πολύπαθο Κέντρο της Ξάνθης συνεχίζει να ταλανίζεται από προβλήματα οικονομικής φύσεως Στο περίμενε εδώ και 8 μήνες παραμένουν οι 1...

-Το πολύπαθο Κέντρο της Ξάνθης συνεχίζει να ταλανίζεται από προβλήματα οικονομικής φύσεως

Στο περίμενε εδώ και 8 μήνες παραμένουν οι 10 εργαζόμενοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, βιώνοντας στο πετσί τους την αναλγησία του δημόσιου κατεστημένου, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι. 

Έχοντας φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης και όντας πλέον υποχρεωμένοι αυτοί και οι οικογένειες τους να αναζητούν τρόπους κάλυψης των βιοποριστικών τους αναγκών, κάποιοι εξ αυτών βρίσκονταν αποκούμπι σε γνωστούς και φίλους που έχουν τη δυνατότητα – προς το παρόν – να τους τροφοδοτούν με δανεικά ενώ άλλοι στην κυριολεξία δεν έχουν πλέον στον ήλιο μοίρα! 

“Την ώρα που η Κυβέρνηση, ανακοινώνει τις προθέσεις της, για την αποκατάσταση των αδικιών στον τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας- Πρόνοιας (καταβολή Κοινωνικού Μερίσματος, κλπ), οι εργαζόμενοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, βιώνουν για μια ακόμη φορά την αναλγησία του δημοσίου κατεστημένου” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο Ψυχολογικό Κέντρο, το οποίο τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται από προβλήματα οικονομικής φύσεως τα οποία συνήθως λύνονται στο και δέκα, με το προσωπικό αλλά και τους οφελούμενους των παρεχόμενων υπηρεσιών, κατ' επέκταση, να μην διανύουν και τις καλύτερες ημέρες της ζωής τους. 

“Παραμένουμε και φέτος απλήρωτοι για 8 μήνες (από τα τέλη Νοεμβρίου 2013) και όπως και πέρυσι δημιουργούνται τεράστια προβλήματα διαβίωσης στις οικογένειες μας. Παραμένουμε απλήρωτοι γιατί παρότι οι ανάλογες πιστώσεις έχουν εγκριθεί εδώ και μεγάλο διάστημα, βρίσκονται ακόμα στις Υπηρεσίες των Υπουργείων στην Αθήνα” συμπληρώνουν στην ίδια ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι ίδιοι παραμένουν στο πόστο τους και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. “Καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες για την καλή λειτουργία του κέντρου και την άψογη παροχή των υπηρεσιών μας στα παιδιά, διαμαρτυρόμαστε και παρακαλούμε κάθε αρμόδιο φορέα όπως ευαισθητοποιηθεί για την εξομάλυνση των συνθηκών εργασίας μας και την εύρυθμη λειτουργία του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης” καταλήγουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια