GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διορία έως τις 7 Ιουλίου για την πληρωμή δικαστικών αντιπροσώπων

Με την υποβολή του λογαριασμού ΙΒΑΝ -Σε εκκρεμότητα αμοιβές 1.300 ατόμων Διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουλίου θα έχουν οι μετέχο...

Με την υποβολή του λογαριασμού ΙΒΑΝ -Σε εκκρεμότητα αμοιβές 1.300 ατόμων

Διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουλίου θα έχουν οι μετέχοντες στη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης και 25 Μαΐου δικαστικοί αντιπρόσωποι, επόπτες, έφοροι και γραμματείς προκειμένου να υποβάλουν στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για την πληρωμή τους.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει καταβάλει μέχρι σήμερα την ειδική εκλογική αποζημίωση σε 38.189 δικαιούχους, ωστόσο εκκρεμεί η πληρωμή ακόμη 1.300 ατόμων, καθώς δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Η ΓΓΠΣ ενημέρωσε ότι η εφαρμογή που αφορά στην καταχώρηση του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) των δικαιούχων της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttps://www1.gsis.gr/webtax/electionpay, θα παραμείνει ενεργή μέχρι την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014.

Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή δικαιούχων που δεν συμπλήρωσαν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια