GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλλάζουν σαν τα πουκάμισα οι Δήμαρχοι στον Δήμο Τοπείρου – Εκλογές για... 2 μήνες!

-Έχουν χάσει τον λογαριασμό στον Δήμο Τοπείρου για το ποιος είναι τελικά ο Δήμαρχος Δήμαρχος Τοπείρου για το υπόλοιπο της θητείας της ...

-Έχουν χάσει τον λογαριασμό στον Δήμο Τοπείρου για το ποιος είναι τελικά ο Δήμαρχος

Δήμαρχος Τοπείρου για το υπόλοιπο της θητείας της νυν Δημοτικής Αρχής στο τιμόνι του Δήμου συνεχίζει ο κ. Δήμος Τσιλιγγίρης ο οποίος μετά από δύο διαδοχικές ψηφοφορίες κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας και να εκλεγεί ξανά Δήμαρχος. 

Όπως είναι γνωστό μετά την τελεσίδικη καταδίκη του εκλεγμένου Δήμαρχου Τοπείρου κ. Στέλιου Χατζηευαγγέλου για παράβαση καθήκοντας, μέλη του συνδυασμού του κλήθηκαν να αναλάβουν το τιμόνι του Δήμου με τον κ. Φώτη Πυροστιάνη να αναλαμβάνει αρχικά τα καθήκοντά αυτά, ωστόσο πολύ γρήγορα και αυτός τέθηκε σε αργία. Ακολούθησε νέα διαδικασία ανάδειξης Δημάρχου με τον κ. Δήμο Τσιλιγγίρη να αναλαμβάνει τα ινία, ωστόσο και πάλι δεν δόθηκε οριστική λύση. 

Πριν από μερικές ημέρες ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης με έγγραφό του προς τον Δήμο ζήτησε την εκλογή νέου Δημάρχου για το υπόλοιπο της θητείας, καθώς έληξε η ποινή της αργίας που είχε επιβληθεί στον κ. Χατζηευαγγέλου με τον ίδιο να μην εκφράζει ενδιαφέρον να επανέλθει για 2 περίπου μήνες στη θέση του Δημάρχου και την επανεκλογή νέου προσώπου να επιβάλλεται από τη σχετική νομοθεσία. 

Για τη θέση του Δημάρχου εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι κ. Δήμος Τσιλιγγίρης, Κώστας Δαλάτσης και Γιώργος Καζάκος ενώ ακολουθήθηκε μυστική ψηφοφορία. Στην πρώτη έλαβαν από επτά ψήφους οι κ. Τσιλιγγίρης και Δαλάτσης και δυο ψήφους ο κ. Καζάκος. Στην επαναληπτική ψηφοφορία ο κ. Τσιλιγγίρης έλαβε εννέα ψήφους έναντι έξι του κ. Δαλάτση και έτσι συνεχίζει στη θέση του Δημάρχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια