GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιτέθηκαν σε 25χρονη τρεις νεαροί με Ι.Χ. στην Ξάνθη – Της έκλεψαν την τσάντα, την έστειλαν στο Νοσοκομείο

-Οι Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσα τους δυο δράστες την ίδια ημέρα Συνελήφθησαν άμεσα, την Τρίτη (8-7-2014) το απόγευμα, σε...

-Οι Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσα τους δυο δράστες την ίδια ημέρα

Συνελήφθησαν άμεσα, την Τρίτη (8-7-2014) το απόγευμα, σε Επαρχιακή Οδό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος 25χρονης ημεδαπής.  

Ειδικότερα, την Τρίτη (8-7-2014) το μεσημέρι, στο 2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, οι δύο ημεδαποί, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν 25χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 αναπτήρα και 1 δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  

Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, οι αστυνομικοί ενήργησαν εκτεταμένες έρευνες, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.  

Η 25χρονη μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε. 

Σημειώνεται ότι και οι δυο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ ο 29χρονος επίσης για ληστεία.   

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του συνεργού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια