GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εφιαλτικό! Οι Τζιχαντιστές θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα! - Χάρτης ντοκουμέντο (+ΒΙΝΤΕΟ)

- Στόχος των τζιχαντιστών είναι να "καταλάβουν" τα Βαλκάνια και να φτάσουν την δόξα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! - Εως το 202...

- Στόχος των τζιχαντιστών είναι να "καταλάβουν" τα Βαλκάνια και να φτάσουν την δόξα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!
- Εως το 2020 θέλουν να έχουν κατακτήσει την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Ισπανία
- Ο ηγέτης τους αυτοαποκαλείται πλέον Προφήτης Ιμπραήμ, όπως ο γιός του Μωάμεθ και θέλει να τον θεωρούν διάδοχό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ιράκ. Οι Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ), ανακοίνωσαν την ίδρυση του χαλιφάτου, του ισλαμικού πολιτικού καθεστώτος γυρίζοντας δεκάδες χρόνια πίσω.

Με ηχητικό μήνυμα, το ΙΚΙΛ όρισε επίσης τον αρχηγό του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι «χαλίφη» και άρα «ηγέτη των μουσουλμάνων σε ολόκληρο» τον κόσμο. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το χαλιφάτο αυτό θα επεκταθεί στις περιοχές που έχει καταλάβει η οργάνωση στη Συρία και το Ιράκ.

Οι λέξεις «Ιράκ» και «Λεβάντε» θα καταργηθούν από το αρκτικόλεξο ΙΚΙΛ, το επίσημο όνομα του οποίου θα είναι «Το Ισλαμικό Κράτος» προσέθεσε ο Αντνάνι. 

Όλα αυτά είναι πολύ ανησυχητικά αλλά ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι διέρευσε χάρτης ο οποίος δείχνει πως οι τζιχαντιστές θέλουν να φτάσουν μέχρι την Ευρώπη. Και μεταξύ των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν είναι η Ελλάδα!

Ο χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους εμπεριέχει και ένα πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θέλουν να επεκταθούν και σε χώρες που δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.

Θέλουν με άλλα λόγια να επεκτείνουν το χαλιφάτο προς την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική αλλά και κομμάτια της Ευρώπης!

Για παράδειγμα αναφέρουν ότι η Ισπανία, στην οποία κυριάρχησε το μουσουλμανικό στοιχείο για 700 χρόνια έως το 1492 θα είναι μια από τις χώρες που θα έχουν υπό τον έλεγχό τους έως το 2020.

Πριν από την Ισπανία όμως θέλουν να πατήσουν πόδι στα Βαλκάνια. Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι κάποιες από τις χώρες που θέλουν να κατακτήσουν!

Ονειρεύονται με άλλα λόγια την δημιουργία ενός μεγάλου Ισλαμικού Κράτους που θα θυμίζει την Οθωμανική Αυτοκρατία.

Η οργάνωση αυτή, θέλει να σβήσει από τον χάρτη την Αλ Κάϊντα και μάλλον το έχει καταφέρει. Όπως λένε ειδικοί, η νεότερη γενιά των τζιχαντιστών, στηρίζει όλο και περισσότερο την οργάνωση του Αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είναι επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν μάλιστα τέθηκε επικεφαλής του χαλιφάτου ο Αλ Μπαγκντάντι ζήτησε να αποκαλείται πλέον ως χαλίφης Ιμπραήμ – όνομα του γιου του Μωάμεθ προκειμένου να δείξει ακόμα περισσότερο ότι είναι ο ηγέτης των μουσουλμάνων και διάδοχος του προφήτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια