GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οικολόγοι και ΔΕΗ έσωσαν τέσσερις μικρούς πελαργούς στην Κομοτηνή – Σκοτώθηκαν οι γονείς τους!

Σωτήρια για τέσσερις συνολικά μικρούς πελαργούς αποδείχθηκε η συνεργασία της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης με το προσωπικό της ΔΕΗ Κομοτηνής,...

Σωτήρια για τέσσερις συνολικά μικρούς πελαργούς αποδείχθηκε η συνεργασία της Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης με το προσωπικό της ΔΕΗ Κομοτηνής, καθώς πριν από μερικές ημέρες επιχείρησαν από κοινού  στη διάσωση τους. 

Οι άνθρωποι της Οικολογικής Ομάδας ενημερώθηκαν από κάτοικο της περιοχής των Αγ. Θεοδώρων για την ύπαρξη τριών μικρών πελαργών που είχαν ξεμείνει στη φωλιά τους χωρίς τροφή και χωρίς φυσικά να είναι σε θέση να πετάξουν καθώς οι γονείς τους είχαν σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία. Άμεσα ενημερώθηκε η ΔΕΗ της Κομοτηνής για να συνδράμει με τη χρήση των απαιτούμενων μέσων για τη διάσωση των πελαργών. 

Με τη βοήθεια καλαθοφόρου οχήματος και των τεχνικών της ΔΕΗ, η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε από πλήρη επιτυχία μιας και κατέστη εφικτό να κατέβουν στο έδαφος χωρίς να τραυματιστούν οι τρεις μικροί πελαργοί που βρίσκονταν στη φωλιά τους. Την ίδια ημέρα η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης ειδοποιήθηκε κάτοικο της περιοχής Αμβροσίας για την ύπαρξη ενός μικρού πελαργού τον οποίο είχε περισυλλέξει ο ίδιος και διατηρούσε στην αποθήκη του, ενώ όπως έγινε γνωστό το πτηνό έπεσε από τη φωλιά του τη στιγμή που προσπάθησε να πετάξει.  

Σε ανακοίνωσή της η Οικολογική Ομάδα Ροδόπης ευχαριστεί “τη ΔΕΗ και το τεχνικό προσωπικό της για τη βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση τους όποτε χρειάστηκε και υπενθυμίζει ότι χρειάζεται τη βοήθεια όλων των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να γίνει μέλος αυτής της προσπάθειας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια