GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βρέθηκε να εργάζεται από λάθος σε Δημοτική Επιχείρηση στην Ξάνθη! Του φόρτωσαν 13.000 ευρώ

-Θα πλήρωνε φόρο για χρήματα που δεν έλαβε ποτέ!  -Τη γλίτωσε στο παρά ένα δημόσιος υπάλληλος στην Ξάνθη Στο παρά ένα γλίτωσε το... ...

-Θα πλήρωνε φόρο για χρήματα που δεν έλαβε ποτέ! 
-Τη γλίτωσε στο παρά ένα δημόσιος υπάλληλος στην Ξάνθη

Στο παρά ένα γλίτωσε το... καρδιακό επεισόδιο δημόσιος υπάλληλος στην Ξάνθη που ξαφνικά βρέθηκε να απασχολείται από λάθος σε Δημοτική Επιχείρηση της περιοχής και θα υποχρεούταν να καταβάλει αρκετές χιλιάδες ευρώ φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο για χρήματα που δεν έλαβε ποτέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com, όλα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω υπάλληλος επισκέφθηκε τον λογιστή του για να υποβάλει τη φορολογική του δήλωση και ενημερώθηκε από το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών πως μέσα στο 2013 είχε λάβει το ποσό των 13.000 ευρώ ως τακτικές αποδοχές από την απασχόλησή του σε Δημοτική Επιχείρηση! 

Ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, καθώς ουδέποτε είχε λάβει το συγκεκριμένο ποσό ενώ παράλληλα δεν απασχολείται στην εν λόγω Δημοτική Επιχείρηση. Αντίθετα έχει προσληφθεί και εργάζεται εδώ και χρόνια σε άλλη δημόσια υπηρεσία, με αποτέλεσμα τα συνολικά του εισοδήματα ξαφνικά να διπλασιάζονται στα χαρτιά και να εκτοξεύεται αυτόματα και ο πιθανός φόρος που θα καλούταν να καταβάλει στην Εφορία. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στη σχετική κατάσταση αποδοχών βρίσκονταν τα σωστά στοιχεία του εν λόγω υπαλλήλου, με τον ίδιο να πρέπει πλέον να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, μιας και ουδέποτε είχε λάβει το συγκεκριμένο ποσό. Άμεσα κίνησε τις διαδικασίες ώστε να ενημερωθεί σχετικά με το τι είχε συμβεί και τότε ήρθε αντιμέτωπος με μια γλυκόπικρη πραγματικότητα. 

Υπάλληλος της εν λόγω Δημοτικής Επιχείρησης, που ήταν και ο πραγματικός δικαιούχος των χρημάτων και αυτός που τα είχε εισπράξει, είχε καταθέσει λάθος το ΑΦΜ του, με αποτέλεσμα να προκύψουν τα στοιχεία του πρώτου δημοσίου υπαλλήλου! 

Το λάθος εντοπίστηκε εγκαίρως και διορθώθηκε ώστε τα χρήματα να εμφανίζονται στον πραγματικό δικαιούχο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια