GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στη Χρυσούπολη με τη μέθοδο της απασχόλησης! Λεία 1.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, κλοπή από κοσμηματοπωλεί...

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, κλοπή από κοσμηματοπωλείο που είχε διαπραχθεί στις 28-3-2014 το πρωί στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος τριών υπηκόων Σερβίας και συγκεκριμένα δύο ανδρών, ηλικίας 58 και 51 ετών, και μίας 39χρονης γυναίκας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 25-6-2014 στους Δελφούς Φωκίδας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες στις 28-3-2014 το πρωί εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα-χρυσαφικά, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια