GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανήλικος στην Ξάνθη έκλεψε πατίνια, λεφτά, κινητό, φλασάκι και ένα ζευγάρι παπούτσια σε δύο μέρες!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας και Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, δύο (2) κλοπές, που είχαν διαπρα...

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας και Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, δύο (2) κλοπές, που είχαν διαπραχθεί την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30-5-2014, στην πόλη της Ξάνθης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη την Παρασκευή (30-5-2014) το πρωί, στην Ξάνθη, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 14χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη ένα πορτοφόλι, που περιείχε 102 Ευρώ, ένα (1) usb stick και διάφορα έγγραφα, καθώς και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από δύο ημεδαπούς.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, δύο τσάντες, που περιείχαν ένα ζευγάρι πατίνια και δύο ζευγάρια παπούτσια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Σημειώνεται ότι ο 14χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια