GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρεξε σκουπίδια στην Ξάνθη – Χάλασε το απορριμματοφόρο και φράκαρε η “Πλατεία Αντίκα” (+VIDEO)

-Διεκόπη για μερικά λεπτά η κυκλοφορία στον δρόμο  -Χάλασε το γερανοφόρο όχημα που περισυλλέγει τα σκουπίδια από τους υπόγειους κάδου...

-Διεκόπη για μερικά λεπτά η κυκλοφορία στον δρόμο 
-Χάλασε το γερανοφόρο όχημα που περισυλλέγει τα σκουπίδια από τους υπόγειους κάδους 

Σκουπίδια γέμισε η Πλατεία Αντίκα στις παρυφές της Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη το μεσημέρι της Δευτέρας μετά από μια απρόσμενη βλάβη σε απορριμματοφόρο όχημα. 

Λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι γερανοφόρο όχημα του Δήμου που περισυλλέγει τα σκουπίδια από τους υπόγειους κάδους της πόλης υπέστη βλάβη στην περιοχή της Παλιάς Πόλης, όταν επιχείρησε να ανυψώσει μια από τις γεμάτες σκουπίδια σακούλες των κάδων που βρίσκονται στην Πλατεία Αντίκα. Ο γερανός του οχήματος χάλασε τη στιγμή της ανύψωσης με αποτέλεσμα η σακούλα να καταλήξει στο έδαφος και κάποια εκ των απορριμμάτων στον δρόμο. Το απορριμματοφόρο όχημα αρχικά ακινητοποιήθηκε στο σημείο, όπου κλήθηκε και έσπευσε η Τροχαία Ξάνθης η οποία ανέλαβε τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. 

Για μερικά λεπτά διεκόπη η κυκλοφορία από και προς το σημείο με τους άνδρες της Τροχαίας να κατευθύνουν σε παράπλευρους δρόμους τους οδηγούς, ενώ στο σημείο έσπευσε δεύτερο όχημα του Τμήματος Καθαριότητας το οποίο ανέλαβε τη συγκομιδή των σκουπιδιών αλλά και του οδοστρώματος. 

Το πρώτο απορριμματοφόρο αποχώρησε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ήταν επιβαρυμένο με αντίστοιχες σακούλες σκουπιδιών που είχε περισυλλέξει λίγη ώρα πριν από άλλους υπόγειους κάδους της περιοχής. 

Ακολούθως η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε και οι άνδρες της Τροχαίας αποχώρησαν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια