GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η “Μεγάλη Εβδομάδα των Βροχών” στην Ξάνθη – Αγρίεψε ο ποταμός Κόσυνθος (+VIDEO)

-Άνοιξαν οι ουρανοί στην πόλη, ακατάσχετη η βροχόπτωση πλημμύρισε τους δρόμους  -Ανέβηκε αισθητά η στάθμη στον ποταμό της πόλης με τη...

-Άνοιξαν οι ουρανοί στην πόλη, ακατάσχετη η βροχόπτωση πλημμύρισε τους δρόμους 
-Ανέβηκε αισθητά η στάθμη στον ποταμό της πόλης με τη βροχή να συνεχίζει αδιάκοπη 

Σε ρυθμούς χειμωνιάτικους κινήθηκε ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα στην πόλη της Ξάνθης, με τους ουρανούς να ανοίγουν και την ακατάσχετη βροχόπτωση να πλημμυρίζει τους δρόμους. 

Ήδη από την έναρξη της εβδομάδας οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή θύμιζαν πολύ περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη, ενώ από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά ξεκίνησε η ακατάπαυστη βροχόπτωση που κατά διαστήματα μετατρεπόταν σε καταιγίδα. 

Οι δρόμοι της πόλης, όπως συμβαίνει άλλωστε συνήθως, μετατράπηκαν σε “ποτάμια”, ενώ ιδιαίτερα αισθητά ανέβηκε η στάθμη του ποταμού Κόσυνθου που διασχίζει το βόρειο τμήμα της Ξάνθης στα όρια των οικισμών της Παλιάς Πόλης. Οι κατά διαστήματα θετικές εκφάνσεις του καιρού δεν φάνηκε να ξεγελούν τους πολίτες που σε κάθε έξοδό τους φρόντισαν να έχουν στην κατοχή τους ομπρέλες ή άλλα μέσα προστασίας από τη βροχόπτωση, ενώ οι υαλοκαθαριστήρες των οχημάτων που κινούνταν στους δρόμους της πόλης δεν σταματήσαν να λειτουργούν. 

Παρά την έντονη κακοκαιρία δεν παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην πόλη μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή, πλην των γνωστών πλέον προβλημάτων στους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο της πόλης που βγήκαν εκτός λειτουργίας δημιουργώντας προβλήματα στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων.  

Μέχρι και αυτή τη στιγμή οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν βελτιωθεί ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Ξάνθη, ενώ ο καιρός φαίνεται προς το παρών να βελτιώνεται την Κυριακή του Πάσχα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια