GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Άρπαξε” καμινάδα τζακιού στο κέντρο της Ξάνθης! Κατάσβεση υπό καταρρακτώδη βροχή (+VIDEO)

-Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής  -Όταν κατέφτασαν οι πυροσβέστες ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή  -Τέθηκε ...

-Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής 
-Όταν κατέφτασαν οι πυροσβέστες ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή 
-Τέθηκε άμεσα υπό πλήρη έλεγχο πριν επεκταθεί 

Φωτιά ξέσπασε σε καμινάδα τζακιού διαμερίσματος που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο οικοδομής επί της οδού Σταθμού στο κέντρο της Ξάνθης νωρίς το βράδυ της Παρασκευής. 

Πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την καμινάδα του διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το υποκατάστημα της πρώην ΑΤΕ, σκορπώντας το πανικό. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης λίγα λεπτά πριν τις 8.00 ωστόσο τη στιγμή που κατέφθανε το πρώτο πυροσβεστικό όχημα ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή. 

Άμεσα ξεκίνησε το έργο της κατάσβεσης υπό τον φόβο οι φλόγες να επεκταθούν, με τους πυροσβέστες να επεμβαίνουν έγκαιρα σβήνοντας τη φωτιά και αποτρέποντας τα χειρότερα. Στο σημείο κλήθηκε και δεύτερο όχημα της Π.Υ. Ξάνθης ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει μιας και η φωτιά είχε τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Πυκνοί καπνοί αναφύονταν στη γειτονιά παρά την καταρακτώδη βροχή. 




Δεν υπάρχουν σχόλια