GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκινά τη λειτουργία του το ΠΕΔΥ στην Ξάνθη – Ραντεβού και εξετάσεις από την Τετάρτη

Ανακοινώνεται ότι από Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο κτίριο του πρώη...

Ανακοινώνεται ότι από Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο κτίριο του πρώην Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (οδός Ανδρέου Δημητρίου 1) με το αναγνωριστικό όνομα :"ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ" στο πλαίσιο της εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4238/2014 με τον οποίο ιδρύθηκε το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.).
       
Όπως είναι γνωστό στο Νομό Ξάνθης ουδείς ιατρός, πλην ενός Ακτινολόγου και δύο Οδοντιάτρων, δήλωσε επιθυμία ένταξής του στη νέα  δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και προκειμένου να ξεκινήσει τούτο τη λειτουργία του, με πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και με επιχειρησιακό σχέδιο που καταρτίστηκε μαζί με το Νοσοκομείο Ξάνθης, οι πολίτες του Νομού Ξάνθης θα μπορούν από 16 Απριλίου 2014 να απευθύνονται πλέον για ζητήματα πρωτοβάθμιας υγείας στο νέο αυτό φορέα.
      
Η "ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ" θα λειτουργεί καθημερινά από ώρα 08:00 μέχρι ώρας 15:00 με τα ακόλουθα ιατρεία : 
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ, κάθε Τετάρτη.
ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, (ΔΥΟ ΙΑΤΡΕΙΑ), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή .
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν τα "ραντεβού" με τους ιατρούς στα τηλέφωνα : 25410 46700 και 25410 46701.

Αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η πλήρης λειτουργία της νέας αυτής δομής υγείας με βάση την προωθούμενη κατά προτεραιότητα από το Υπουργείο Υγείας στελέχωση με το προβλεπόμενο και αναγκαίο ιατρικό προσωπικό.
Με εκτίμηση Διοικητής του Γ.Ν. Ξάνθης    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια