GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ιός του “λουκέτου” φλερτάρει τα περίπτερα της Ξάνθης – Κατέβασαν ρολά τρία, και έπεται συνέχεια!

-Έκλεισαν ήδη τρία περίπτερα και ακολουθούν άλλα τρία από τα συνολικά 28 της περιοχής  Σε δεινή οικονομική θέση έχουν επέλθει, όπως κα...

-Έκλεισαν ήδη τρία περίπτερα και ακολουθούν άλλα τρία από τα συνολικά 28 της περιοχής 

Σε δεινή οικονομική θέση έχουν επέλθει, όπως και το σύνολο των επιχειρηματιών, και τα περίπτερα της Ξάνθης με τους ιδιοκτήτες να αδυνατούν τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια να τα βγάλουν πέρα και να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. 

Οι αλλαγές στο νομικό καθεστώς που διέπει την λειτουργία των περιπτέρων αλλά και η γενικότερη οικονομική δυσπραγία και λαίλαπα της φορολογίας φαίνεται πως έχουν γονατίσει τους ιδιοκτήτες περιπτέρων. Στην Ξάνθη ήδη τρία περίπτερα από τα 28 έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ εκτιμάται πως το προσεχές διάστημα άλλα τόσο βαδίζουν προς το ίδιο μονοπάτι, με τον πρόεδρο του Σωματείου Περιπτερούχων Ξάνθης κ. Σωτήρη Βασιλειάδη να τονίζει με νόημα πως “έπεται συνέχεια”. 

Όπως επισημαίνει με πικρία ο ίδιος “εδώ και έναν χρόνο είναι σαν να είμαστε κλειστοί αν και ανοιχτοί, οι άνθρωποι είναι φακίρηδες ότι θέλουν κάνουν. Όταν η φορολογία στο τσιγάρο και την κάρτα είναι στο 86% τι θα μείνει σε εμάς; Ο λαός θα πρέπει να δώσει την απάντηση του σε όλους αυτούς στις εκλογές”. 

Παράλληλα ο κ. Βασιλειάδης προσθέτει πως “τίποτα δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε, καμιά από τις υποχρεώσεις μας. Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τις ασφαλιστικές του εισφορές και δεν ξέρω και που θα βγει”. 
(φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια