GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βεβαιώσεις με ένα κλικ από τον καναπέ, από το ΓΕΣ

Ποιες βεβαιώσεις μπορούν να εξασφαλίσουν, μέσω του προσωπικού τους υπολογιστή, τα στελέχη και το συνταξιοδοτούμενο προσωπικού του Γενικού ...

Ποιες βεβαιώσεις μπορούν να εξασφαλίσουν, μέσω του προσωπικού τους υπολογιστή, τα στελέχη και το συνταξιοδοτούμενο προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Όλες τις βεβαιώσεις που δικαιούνται, μπορούν πλέον να λαμβάνουν από τον καναπέ του σπιτιού τους τα στελέχη και το συνταξιοδοτούμενο προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη της υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Διάθεσης βεβαιώσεων, με την οποία ανά πάσα στιγμή και ημέρα ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει τη βεβαίωση που επιθυμεί και να ενημερωθεί σχετικά.

Στην παρούσα έκδοση του συστήματος, διαθέσιμες είναι:
- Οι βεβαιώσεις αποδοχών, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013) για το εν ενεργεία και συνταξιοδοτούμενο προσωπικό που μισθοδοτήθηκε από το Οικονομικό και Λογιστικό Κέντρο Στρατού Ξηράς.

- Οι βεβαιώσεις οικονομικής ενίσχυσης, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013) για τους μερισματούχους του Ειδικού Κλάδου Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων Στρατού.

- Τα αναλυτικά φύλλα μισθοδοσίας του εν ενεργεία στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, που μισθοδοτείται από το ΟΛΚΕΣ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι διαθέσιμες, μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, και οι ετήσιες βεβαιώσεις βιβλιαρίων υγείας αρμοδιότητας ΓΕΣ/ΔΥΓ.

Δεν υπάρχουν σχόλια