GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έπεσαν βροχή οι διακοπές ρεύματος λόγω χρεών στη Γενισέα – Με παρέμβαση συνδέθηκαν ξανά!

-Σειρά παρεμβάσεις τις τελευταίες ημέρες από τη Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης στη ΔΕΗ Στο σκοτάδι λίγο έλειψε να βυθιστούν δεκάδες οικογένειες...

-Σειρά παρεμβάσεις τις τελευταίες ημέρες από τη Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης στη ΔΕΗ

Στο σκοτάδι λίγο έλειψε να βυθιστούν δεκάδες οικογένειες στη Γενισέα Ξάνθης, προερχόμενες από οικονομικά εξαθλιωμένα στρώματα της κοινωνίας, καθώς σύμφωνα με τη Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης συνεργείο της ΔΕΗ μετέβη στον οικισμό ώστε να διακόψει την παροχή ρεύματος λόγω συσσωρευμένων οφειλών. 

Το συμβάν έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τρίτης και όταν έγινε αντιληπτό το ότι συνεργείο της ΔΕΗ είχε μετέβη στη Γενισέα διακόπτοντας παροχές ρεύματος μέλη της Λ.Ε. έσπευσαν άμεσα βάζοντας φρένο στην όλη διαδικασία. Όπως μάλιστα αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Λ.Ε. Ξάνθης οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ  “μόλις έγιναν αντιληπτοί από μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Γενισέας κι αφού πρόλαβαν να κόψουν το ρεύμα σε ελάχιστα σπίτια εκδιώχθηκαν από το χωριό, ενώ σε παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά απαιτήθηκε και επιτεύχθηκε η άμεση επανασύνδεση του ρεύματος”. 

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που εκθέτει στη δημοσιότητα η Λαϊκή Επιτροπή την τελευταία εβδομάδα τα μέλη αυτής έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από παρεμβάσεις στη ΔΕΗ για την επανασύνδεση κομμένων ρευμάτων σε οικογένειες ανέργων, ατόμων με αναπηρίες και υπερήλικες. 

“Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής με σχεδόν καθημερινές παραστάσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ απαίτησαν και πέτυχαν την επανασύνδεση ρεύματος και διακανονισμούς σε οικογένειες που αδυνατούσαν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα” αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια