GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλλαγή σελίδας στην ΑΔΕΔΥ Ξάνθης – Παρέδωσε τα ινία ο Χαρ. Ευστρατίου, εκλέχθηκε νέα Διοίκηση

-Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο -Δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα ο έως τώρα πρόεδρος  ...

-Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο
-Δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα ο έως τώρα πρόεδρος 
-Παρουσιάστηκε η έκθεση πεπραγμένων, με τις δράσεις του Ν.Τ. τα τελευταία χρόνια  

Σελίδα άλλαξε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά και την εκλογή νέας Διοίκησης κατά τη διάρκεια της εγκλοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου των Δημοσίων Υπαλλήλων. 

Ο τελευταίος πρόεδρος του Ν.Τ. κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέλευσης προχώρησε στην έκθεση των πεπραγμένων της τελευταίας Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, παρουσιάζοντας το έργο και τις έως τώρα δράσεις της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον “θεσμό” των συναντήσεων όλων των Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ στην Περιφέρεια ΑΜΘ, που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια, και στόχο έχει την από κοινού ανάδειξη των προβλημάτων των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και σε μια πληθώρα δράσεων, εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων που υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. 

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου της Ξάνθης, ενώ σε αυτή κλήθηκαν όλοι οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους – εκλέκτορές τους για τη διαδικασία ανάδειξης νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ που ακολούθησε. 

Στις εκλογές συμμετείχαν τέσσερις συνολικά παρατάξεις, με τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ να παραμένουν στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους και κατά συνέπεια έδρες, και με τις αριστερές παρατάξεις να αυξάνουν τα ποσοστά τους. Πιο συγκεκριμένα, η Κίνηση Νοσοκομειακών έλαβε 25 ψήφους, ήτοι 4 έδρες, ενώ η “Παρέμβαση” 22 ψήφους που αντιστοιχούν σε 3 έδρες. Η “Αγωνιστική Συνεργασία” έλαβε 10 ψήφους, ήτοι μια έδρα όπως και το ΠΑΜΕ που συγκέντρωσε 9 ψήφους, ενώ υπήρξε και ένα λευκό. Οι εκλέκτορες ανέρχονταν σε 92 και στη διαδικασία το παρών έδωσαν οι 67. 

Η νέα Διοίκηση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκληθεί σε σώμα ώστε να προκύψει και το νέο προεδρείο αυτής, αποτελείται από τους εξής: 
1.Εριφύλη Παπαδοπούλου 21 ψήφους
2. Γιάννης Μπούτος 21 ψήφους
3. Ιωαννίδου Φιλιώ 16 ψήφους
4. Γεωργιάδου Ελένη 16 ψήφους

1. Γεώργιος Βασιλειάδης 18 ψήφους
2. Μαρία Λουκοπούλου 17 ψήφους
3. Δημήτρης Σαμακοβίδης 16 ψήφους 

1. Αναστασία Πανίδου 9 ψήφους

1. Νικόλαος Φρέγκογλου 6 ψήφους 




Δεν υπάρχουν σχόλια