GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πασχαλινές... εξορμήσεις από την Τροχαία Ξάνθης – Κλήσεις σε παρανόμως σταθμευμένα Ι.Χ.

-Κλήσεις σε οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα τα οχήματά τους στο κέντρο τη Μ. Τετάρτη Πασχαλινές... κλήσεις μοίρασε το πρωί της Μ...

-Κλήσεις σε οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα τα οχήματά τους στο κέντρο τη Μ. Τετάρτη

Πασχαλινές... κλήσεις μοίρασε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης σε παρανόμως σταθμευμένα Ι.Χ. οχήματα στο κέντρο της πόλης. 

Ένα περιπολικό όχημα της Τροχαίας με προσωπικό βρέθηκε λίγο μετά τις 12.00 στην Κεντρική Πλατεία και δη στο τμήμα μπροστά και απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών όπου υπάρχουν κίτρινες διαγραμμίσεις για θέσεις στάθμευσης λεωφορείων και οι οποίες ωστόσο καταλαμβάνονται σε σχεδόν καθημερινή βάση από Ι.Χ. αυτοκίνητα. 

Άξιο αναφοράς μάλιστα το γεγονός πως μόλις πριν από λίγο καιρό στο ίδιο σημείο η Τροχαία είχε προχωρήσει στη βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων, χωρίς ωστόσο το πρόβλημα να επιλύεται μέσω αυτής της μεθόδου. Το προσωπικό της Τροχαίας αρχικά προσπάθησε να εντοπίσει οδηγούς που ενδεχόμενα είχαν ακινητοποιήσει για λίγα λεπτά τα οχήματά τους στην περιοχή και βρίσκονταν κάπου εκεί γύρω, ώστε να τα απομακρύνουν, ωστόσο όπου αυτό δεν κατέστη εφικτό – μιας και τα αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί και οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονταν “χαμένοι” στην αγορά της πόλης – βεβαιώθηκαν οι αντίστοιχες παραβάσεις. 

Ως γνωστόν η στάθμευση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης αποτελεί ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την Ξάνθη και το οποίο δεν έχει λυθεί ούτε κατά το ελάχιστο. Την ίδια στιγμή το Δημοτικό Πάρκινγκ, που μέσω ανοιχτής προφορικής δημοπρασίας πέρασε σε χέρια ιδιώτη, παραμένει μέχρι και σήμερα κλειστό με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο τα οποιαδήποτε σημεία στάθμευσης μέσα στην πόλη.  


Δεν υπάρχουν σχόλια