GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνοιξε ο “Ασκός του Αιόλου” για την αμαρτωλή ΕΑΠΑΞ – Ελεύθερος με εγγύηση ο Θεολόγος Καλαϊτζής

-Του επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον της Δικαιοσύνης Ενώπιον της δικαιοσύνης σε μια πολύωρη ανακρ...

-Του επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον της Δικαιοσύνης

Ενώπιον της δικαιοσύνης σε μια πολύωρη ανακριτική διαδικασία βρέθηκε την Πέμπτη ο τελευταίος Διευθύνων Σύμβουλος της αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ κ. Θεολόγος Καλαϊτζής, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται μετά και τη σύνταξη του ελεγκτικού πορίσματος για τα οικονομικά ανοίγματα της εταιρίας. 

Όπως είναι γνωστό η ΕΑΠΑΞ εμφανίστηκε... ξαφνικά με ανοίγματα που ξεπερνούσαν τις 700.000 ευρώ κατά δήλωση του τελευταίου προέδρου της εταιρίας κ. Αλέκου Κυριακίδη, ενώ πλέον βρίσκεται στο στάδιο της εκκαθάρισης αν και παρατηρείται μια δυστοκία στην εύρεση εκκαθαριστών, οι οποίοι παραιτούνται ο ένας πίσω από τον άλλο! 

Για τα ανοίγματα της εταιρίας έχουν συνταχθεί ελεγκτικά πορίσματα τα οποία έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. 

Ο κ. Καλαϊτζής, ως  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας την επίμαχη περίοδο κλήθηκε να καταθέσει την Πέμπτη, ενώ μετά την απολογία του κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 80.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεώθηκε να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα. Το βάρος της ευθύνης φαίνεται πως πέφτει κυρίως στον ίδιο, και όχι τόσο στο κ. Γιώργο Παπασταμίου που διατέλεσε πρόεδρος της εταιρίας την ίδια περίοδο, ωστόσο ο δικαστικός δρόμος της υπόθεσης φαντάζει μαραθώνιος και παραμένει άγνωστη η εξέλιξη της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια