GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και με Παυλίδη και με Τσολακίδη ο Μπιρόλ! Επιστολή στήριξης προς τον Δήμαρχο Αβδήρων

Σε διπλό πολιτικό “ταμπλό” φαίνεται πως παίζει ο νυν Αντιδήμαρχος του Δήμου Αβδήρων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό...

Σε διπλό πολιτικό “ταμπλό” φαίνεται πως παίζει ο νυν Αντιδήμαρχος του Δήμου Αβδήρων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Παυλίδη, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, καθώς παρά το γεγονός πως κατέρχεται στις εκλογές με τον συνδυασμό που στηρίζεται από τη ΝΔ συνεχίζει να στηρίζει και τον Δήμαρχο Αβδήρων που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. 

Σε επιστολή του προς τον κ. Βασίλη Τσολακίδη ο κ. Μπιρόλ αναφέρει πως “προσωπικά κινούμαι πάντα με γνώμονα το κοινό και όχι το προσωπικό συμφέρον επιδιώκοντας την επιτυχία και πρόοδο της περιοχής μου και όχι τη δική μου. Γι’ αυτό τον λόγο και πιστεύοντας πως μπορώ τη δεδομένη στιγμή να προσφέρω προσωπικά σε Περιφερειακό Επίπεδο αποφάσισα την κάθοδο μου ως περιφερειακός σύμβουλος. 

Ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως η ανάπτυξη μιας περιοχής είναι προϊόν όχι μόνον προσωπικών ικανοτήτων αλλά και συνεργασίας. Και στα τρία χρόνια που υπηρετώ ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αβδήρων αυτή ήταν άψογη με εσάς αλλά και με όλα τα εκλεγμένα θεσμικά πρόσωπα του συνδυασμού μας. 

Ως εκ τούτου συνεχίζω να στηρίζω το πρόσωπο και το συνδυασμό σας που διεκδικεί εκ νέου τη δημοτική αρχή στις επερχόμενες εκλογές και θα το στηρίξω ως το τέλος της θητείας μου”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια