GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο πλευρό των υπό διαθεσιμότητα οδηγών ασθενοφόρων το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Πριν λίγες μέρες στην ελληνική βουλή ψηφίστηκε ακόμη ένας αντεργατικός και αντιλαϊκός νόμος ο οποίος αφορά τη δημόσια (!) υγεία. Η κυβ...

Πριν λίγες μέρες στην ελληνική βουλή ψηφίστηκε ακόμη ένας αντεργατικός και αντιλαϊκός νόμος ο οποίος αφορά τη δημόσια (!) υγεία.

Η κυβέρνηση καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να ισοπεδώσει και να διαλύσει τον δωρεάν χαρακτήρα της δημόσιας υγείας αποφάσισε μετά από εντολές της Τρόικας να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι Οδηγοί Ασθενοφόρων των Νοσοκομείων της χώρας.

Εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής οι οποίοι καθημερινά παλεύουν με υπερβάλλοντα ζήλο για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους και με υψηλό αίσθημα αλτρουισμού.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Ξάνθης ότι όσο διάστημα οι συνάδελφοι μας θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα θα υπολειτουργούν οι υπηρεσίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το οποίο ήδη έχει επιβαρυνθεί θανάσιμα από την καταστροφική πολιτική των κυβερνώντων.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Ξάνθης να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ώστε να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία της Ξάνθης, και να σταθούν στο πλευρό τους στον δίκαιο αγώνα τους.

Καλούμε την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Ξάνθης όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίδραση μας στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν δεχόμαστε άλλη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και έτσι πρέπει να παραμείνει.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια