GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένα “τρελό” φορτηγό με... λαθρομετανάστες! Το οδηγούσαν Βούλγαροι στην Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (11-4-2014) το πρωί, στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξ...

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (11-4-2014) το πρωί, στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 45 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε (5) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί διακινητές, εντόπισαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
  
Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 40 Ευρώ και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια