GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοιχτή συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ στο Δρόσερο

Με μεγάλη συγκέντρωση στο συνοικισμό του Δροσερού ξεκίνησε το πρόγραμμα  των ανοιχτών συγκεντρώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ...

Με μεγάλη συγκέντρωση στο συνοικισμό του Δροσερού ξεκίνησε το πρόγραμμα  των ανοιχτών συγκεντρώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ για τις επικείμενες εκλογές. 
Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα πλατεία του Δροσερού μίλησαν οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, υπ. Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Κολλάρος, υπ. Δημοτικός σύμβουλος Αλή Ογλού Νεζήρ, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Βογιατζής, υπ. Περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Φρέγκογλου.
Οι ομιλητές σταθήκανε στην ανάγκη κριτήριο ψήφου των κατοίκων του Δροσερού και στις 3 κάλπες να είναι η εμπειρία τους όλα αυτά τα χρόνια. Να σκεφτούν ποιοι ευθύνονται για τα προβλήματα που βιώνουν σε κάθε επίπεδο της ζωής τους. Να σκεφτούν τη συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες που αναπτύχθηκαν και στο συνοικισμό για την επίλυση προβλημάτων, όπως ήταν η κινητοποίηση το Νοέμβρη του 2012 για τα μαζικά κοψίματα ρεύματος. 
Το επόμενο διάστημα η δραστηριότητα της ΚΟΞ του ΚΚΕ για τις εκλογές θα συνεχιστεί με περιοδείες σε χωριά και εργασιακούς χώρους.
Τ.Ε. Ξάνθης του  KKE


Δεν υπάρχουν σχόλια