GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Αυτοκτόνησε” στο Γεντί Κουλέ και έμπλεξε για τα καλά η Ξάνθη! Στην επικίνδυνη ζώνη πλέον

Η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε δύο φορές στο “Γεντί Κουλέ”, αλλά ο ΟΦΗ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε τούμπα το ματς (3-2) και έστει...

Η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε δύο φορές στο “Γεντί Κουλέ”, αλλά ο ΟΦΗ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε τούμπα το ματς (3-2) και έστειλε τους Ακρίτες για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν στην επικίνδυνη ζώνη.

Στο “Γεντί Κουλέ” το βαθμολογικό κίνητρο ήταν μονόπλευρο καθώς ο ΟΦΗ είχε εξασφαλίσει την παραμονή του. Η Ξάνθη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από τα... αποδυτήρια καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Κάλβο ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Ζόρο.

Οι Κρητικοί σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 39ο λεπτό όταν ο Παπάζογλου έκανε εξαιρετικό γυριστό σουτ, ο Κυριακίδης έδιωξε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ροβίθη που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αναφέρει το newsit.gr.

Η Ξάνθη όμως πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα αφού στο 45΄ ο Γούτας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και την άστοχη έξοδο του Φερνάντες και με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ωστόσο έγιναν όλες μαζεμένες στα τελευταία λεπτά. Ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 79΄ όταν από την σέντρα του Κουτσιανικούλη ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 83΄ο Μπούρμπος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 86΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Βάλλα και ο Μιλιάζες ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το 3-2.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπέρτο να πλασάρει άουτ από εξαιρετική θέση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια