GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο επίκεντρο η προβολή της Ξάνθης – Τουριστικοί πράκτορες από την Ευρώπη στην περιοχή

-Μικρή η συμμετοχή του κόσμου την Πέμπτη στο συνέδριο του Επιμελητηρίου  -Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρξουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματ...

-Μικρή η συμμετοχή του κόσμου την Πέμπτη στο συνέδριο του Επιμελητηρίου 
-Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρξουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα

Το διήμερο συνέδριο που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης για την προβολή και προώθηση της τουριστικής ταυτότητας της Ξάνθης ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. 

Τουριστικοί πράκτορες από την Αγγλία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Βουλγαρία σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΞ βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Ξάνθη παρακολουθώντας τις διεργασίες του συνεδρίου, στο οποίο κλήθηκαν και συμμετείχαν επίσης δημοσιογράφοι από διάφορα ΜΜΕ της χώρας. 

¨”Κάνουμε μια πολύ σημαντική προσπάθεια για τον τόπο μας. Εμείς στοχεύουμε στον Εθνικό στόχο. Ο τουρισμός είναι ένας εκ των δύο πυλώνων αυτή τη στιγμή ανάπτυξης. Ο τόπος μας έχει συγκλονιστεί, δεν υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες, το δημόσιοι έχει φρακάρει. Γι’ αυτό πρέπει να παράγουμε και αυτά που παράγουμε πρέπει να τα μοσχοπουλάμε, με την καλή έννοια. Θεωρώ ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας σήμερα να δείξουμε τον τεράστιο τουριστικό πλούτο που έχουμε, που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν κατορθώσαμε, αν και είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες” ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕΞ κ. Στέλιος Μωραϊτης εξηγώντας πως “εμείς απλώς προσπαθούμε να συμβάλουμε με τις δυνατότητες που έχουμε και το κάνουμε με πολύ μεγάλη συνέπεια και πολύ μεγάλη αγάπη, προκειμένου να συγκροτήσουμε όλη αυτή την ομάδα για να έχουμε αποτελέσματα. Έχουμε ιδρύσει στην πορεία των δύο ετών τώρα και κατορθώσαμε και ολοκληρώσαμε 3 τουριστικά πακέτα του Νομού μας, τα οποία έχουμε εκδώσει σε τουρκικά, σε βουλγαρικά, ρώσικα, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά. Προκειμένου να ενημερώνονται όλοι στην δική τους γλώσσα”. 

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής και η ξενάγηση των προσκεκλημένων στις φυσικές ομορφιές του Νομού, ενώ υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκό προγράμματος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια