GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνοιξε η αγορά της Ξάνθης την Κυριακή των Βαΐων – Πανό με συνθήματα στην Πλ. Ελευθερίας!

-Ο καιρός δεν βοήθησε ωστόσο το άνοιγμα της αγοράς και την κίνηση μέσα στην πόλη  Κανονικά λειτούργησαν σχεδόν στο σύνολό τους τα κατα...

-Ο καιρός δεν βοήθησε ωστόσο το άνοιγμα της αγοράς και την κίνηση μέσα στην πόλη 

Κανονικά λειτούργησαν σχεδόν στο σύνολό τους τα καταστήματα των κεντρικών εμπορικών δρόμων της Ξάνθης το πρωί της Κυριακής των Βαΐων. 

Παρά το γεγονός πως ο Εμπορικός Σύλλογος έχει λάβει απόφαση τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά, η νέα νομοθεσία και η σχετική απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιχειρηματία το επιθυμεί να ανοίξει και να θέσει σε λειτουργία το κατάστημά του την τελευταία Κυριακή πριν το Πάσχα. 

Στο προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας του Εμπορικού Συλλόγου αναφερόταν ρητά πως η αγορά θα είναι κλειστή, ωστόσο όλα τα εμπορικά καταστήματα της 28ης Οκτωβρίου αλλά και των γύρω οδών λειτούργησαν. Ο καιρός δεν φάνηκε ωστόσο να ευνοεί την κίνηση στην αγορά, όπως άλλωστε και η οικονομική “συννεφιά” που επικρατεί πάνω από το σύνολο των νοικοκυριών.

Τα καταστήματα άνοιξαν δειλά, δειλά μετά τις 11.00 το πρωί, ενώ στην Πλατεία Ελευθερίας τοποθετήθηκε πανό με συνθήματα κατά της Κυριακάτικης εργασίας. “Κυριακή κοντή γιορτή. Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. Όχι δουλεία τις Κυριακές” ήταν το σύνθημα του πανό.   


Δεν υπάρχουν σχόλια