GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσιάστηκε η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης Ξάνθης – Σταυρούπολη Νέα Εποχή

Η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης “Ξάνθη – Σταυρούπολη Νέα Εποχή” πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο της πό...

Η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης “Ξάνθη – Σταυρούπολη Νέα Εποχή” πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Η παράταξη που διεκδικεί τον Δήμο Ξάνθης στις εκλογές της άνοιξης με επικεφαλής τον κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη πραγματοποιήσε ουσιαστικά την πρώτη της επίσημη δημόσια παρουσία στα ΜΜΕ της πόλης, αν και στη σχετική εκδήλωση δεν συμμετείχε το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού, που μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επισήμως. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε μια εκτενής αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ αναφέρθηκε πως οι προς παρουσίαση προτάσεις είναι άμεσα εφαρμόσιμες. 

Τα πρώτα άμεσα υλοποιήσιμα σημεία του προγραμματισμού της παράταξης, σύμφωνα με τον επικεφαλής αυτής, είναι τα κάτωθι: 
1. Σύσταση γραφείου διαμεσολάβησης που θα απαρτίζεται από έμπειρους νομικούς και τραπεζικούς, θα εξυπηρετεί τον πολίτη του δήμου μας επιλύοντας ό,τι πρόβλημα έχει σχέση με τις οφειλές του προς τις τράπεζες, το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών.

2. Έκδοση κάρτας υγείας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου, που θα εξυπηρετεί όλους τους άνεργους και ανασφάλιστους συνδημότες μας, και θα καλύπτει την πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις σε ιατρούς, εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια). Χωρίς καμία επιβάρυνση των δημοτών.

3. Κάλυψη με φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των δημοτικών κτιρίων, που σαν αποτέλεσμα θα έχει, την αύξηση του εισοδήματος στο δήμο, τέτοιο, που από τα έσοδα αυτά οι υποχρεώσεις για συντήρησή τους θα είναι τόσο ικανοποιητικές ώστε να μην επιφέρουν πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις στους δημότες μας. 

4. Αναδιοοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Καρναβαλιού και των Γιορτών Παλιάς Πόλης, θέσπιση εξ’ αρχής των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, δημιουργία νέων πολιτιστικών θεσμών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

5. Δημιουργία Γραφείου Τουριστικής Προβολής Παλιάς Πόλης της Ξάνθης και Ορεινής Σταυρούπολης, με στη στελέχωση Ξεναγών αλλά και στελεχών Τουριστικής Διοίκησης, δίνοντας οικονομική ώθηση στους «μαγνήτες» προσέλευσης των επισκεπτών της Ξάνθης.

6. Προώθηση των αγροτικών μας προϊόντων μέσω εκθέσεων εγχώριων και διεθνών, με αποτέλεσμα την οικονομική ενίσχυση των δημοτών και την αναγνώριση του δήμου μας, αλλά και δημιουργία Γραφείου Αγροτικής Πολιτικής, όπου εξειδικευμένοι γεωπόνοι θα συνδράμουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης σε νέους αγρότες για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών καλλιέργειας στην Ορεινή Ζώνη του Δήμου μας, την ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης.
(πηγή φωτογραφία: xanthitimes.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια