GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μετέφεραν με βάρκα ναρκωτικά από την Τουρκία - Στα χέρια της Αστυνομίας 6 Βούλγαροι στον Έβρο!

Τα ναρκωτικά μετέφεραν από την Τουρκία με βάρκα δυο Βούλγαροι, από τη παρέβρια περιοχή Πόρου και στη συνέχεια τα μεταφόρτωσαν σε δυο Ι.Χ. ...

Τα ναρκωτικά μετέφεραν από την Τουρκία με βάρκα δυο Βούλγαροι, από τη παρέβρια περιοχή Πόρου και στη συνέχεια τα μεταφόρτωσαν σε δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα που τους περίμεναν και στα οποία επέβαιναν τέσσερις συμπατριώτες τους.

Πενήντα κιλά ηρωίνης που μετέφεραν έξι υπήκοοι Βουλγαρίας κατέσχεσαν το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου.

Τα ναρκωτικά μετέφεραν από την Τουρκία στη χώρα μας με βάρκα δυο Βούλγαροι, από τη παρέβρια περιοχή Πόρου κα στη συνέχεια τα μεταφόρτωσαν σε δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα που τους περίμεναν και επέβαιναν άλλοι τέσσερις συμπατριώτες τους.

Οι αστυνομικοί με συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τους δυο βαρκάρηδες, καθώς και τους άλλους τέσσερις Βούλγαρους σε έλεγχο των δυο οχημάτων, που έγινε στην περιοχή Αρδανίου.

Στα δύο οχήματα βρέθηκαν τέσσερις σάκοι που περιείχαν ηρωίνη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διοχετευόταν προς πώληση στην περιοχή της Αθήνας. 

Μαζί με την πολύ μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν τα δυο Ι.Χ. και η βάρκα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά. 

Οι έξι Βούλγαροι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι των συνεργατών τους στη Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια