GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλένει μέσα – έξω τα οχήματά του ο Δήμος Αβδήρων! Δίνει 5.270 ευρώ για τον καθαρισμό τους...

Το ποσό των 5.275,22 ευρώ δαπανά με απευθείας ανάθεσή του ο Δήμος Αβδήρων για να... πλύνει εσωτερικά και εξωτερικά τα οχήματά του!  Ο ...

Το ποσό των 5.275,22 ευρώ δαπανά με απευθείας ανάθεσή του ο Δήμος Αβδήρων για να... πλύνει εσωτερικά και εξωτερικά τα οχήματά του! 

Ο Δήμος Αβδήρων έχει διαθέσει για τη λειτουργία του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” τρία Ε.Ι.Χ. οχήματα με τα οποία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του προγράμματος μεταφέρονται ασθενείς σε διάφορες μονάδες υγείας και για τον λόγο αυτό σύμφωνα με τον Δήμο Αβδήρων κρίνεται απαραίτητο σε τακτά χρονικά διαστήματα να γίνεται σε αυτά βιολογικός καθαρισμός, ώστε να προστατευτεί η υγεία των εργαζομένων και των δημοτών. Ο Δήμος αποφάσισε τα οχήματα αυτά να πλένονται μια φορά τον μήνα για εννιά μήνες. 
Παράλληλα ο Δήμος διαθέτει συνολικά οκτώ Μηχανήματα Έργου για τη συντήρηση των οποίων είναι απαραίτητο το πλύσιμό τους με ζεστό νερό για την απομάκρυνση λαδιών και γράσων μια φορά τον μήνα για εννιά μήνες. 

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη ο προϋπολογισμός για την ολοκλήρωση του καθαρισμού των οχημάτων έχει ως εξής:
1. Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων εσωτερικά  549,45€
2. Πλύσιμο χωματουργικού μηχανήματος με ζεστό νερό  2.560,50€
3. Πλύσιμο λοιπών μηχανημάτων έργου  1.178,85€
Σύνολο καθαρής αξίας 4.288,80 €
ΦΠΑ 23% 986.42 €
Γενικό σύνολο δαπάνης 5.275.22 €

Η εργασία για τον «Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου Αβδήρων», ανατέθηκε από τον Δήμο Αβδήρων στον Θεοδωρίδη Δ. Αντώνιου Πλυντήριο-Λιπαντήριο Αυτ/των.

Δεν υπάρχουν σχόλια