GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής και 1 απόπειρα σε οικίες της Καβάλας

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων ...

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος 
-Στο πλαίσιο των ερευνών, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 ηλεκτρικά εργαλεία, 3 ηλεκτρικές συσκευές και πλήθος εργαλείων 

Εξιχνιάστηκαν μετά τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 4 περιπτώσεις κλοπής και 1 απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα Νοέμβριος 2013 – Φεβρουάριος 2014, σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες της Καβάλας. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 30, 37 και 51 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε 3 πολυκατοικίες και 1 μονοκατοικία, στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, από το εσωτερικό τους: 
3 ποδήλατα 
2 ηλεκτρικές συσκευές 
1 χορτοκοπτικό μηχάνημα
2 καλάμια ψαρέματος 
1 καρότσι
6 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών 
6 δοχεία λάδι

Επίσης, την 1-2-2014, οι δύο δράστες, ηλικίας 30 και 37 ετών, επιχείρησαν να αφαιρέσουν από τον αύλειο χώρο οικίας ένα ποδήλατο, καθώς και να διαρρήξουν την κεντρική της είσοδο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή . 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 30χρονος, διέθεσε μέρος από τα κλοπιμαία στον 51χρονο δράστη.  

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος της συζύγου του 51χρονου, μεταξύ άλλων, 19 ηλεκτρικά εργαλεία, 3 ηλεκτρικές συσκευές και πλήθος εργαλείων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.   

Από την συνέχεια της έρευνας, προέκυψε ότι τρία (3) από τα παραπάνω ηλεκτρικά εργαλεία, τα είχαν αφαιρέσει άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, τις νυχτερινές ώρες της 10/11-12-2013, από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην Καβάλα και στη συνέχεια τα διέθεσαν στον 51χρονο. Τα παραπάνω ηλεκτρικά εργαλεία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.  

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια