GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ηχοχρωματίζοντας 16ος χρόνος με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου» από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης σας προσκαλεί στην ετήσια μουσική εκδήλωσή του με τίτλο «…ηχοχρωματίζοντας 16ος χρόνος με τον Θανάση Παπακωνσταν...

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης σας προσκαλεί στην ετήσια μουσική εκδήλωσή του με τίτλο «…ηχοχρωματίζοντας 16ος χρόνος με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου». Μαθητές και απόφοιτοι του σχολείου μας παρουσιάζουν μουσικό αφιέρωμα στον δημοφιλή  τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου. Γνωστές συνθέσεις και τραγούδια του, αγαπημένες μελωδίες θα ερμηνευτούν από τους μαθητές του Σχολείου μας και τον ίδιο τον συνθέτη, ο οποίος και θα μας τιμήσει με την παρουσία του. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014, και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, με την πολύτιμη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και την ευγενική χορηγία του Κοινωνικού Κέντρου Σταύρος Χαλιορής.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας και να γνωρίσετε μέσα από αυτήν  το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης  και το έργο του. Η είσοδος για το κοινό ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια