GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Χρ. Πανόπουλος – Οι πρώτες εικόνες του συγκλονιστικού δυστυχήματος (+ΦΩΤΟ)

-Νεκροί δύο πεζοί από Ξάνθη και Κομοτηνή, που παρασύρθηκαν από το όχημα -Σοκαρισμένος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν μπορούσε να διανοηθε...

-Νεκροί δύο πεζοί από Ξάνθη και Κομοτηνή, που παρασύρθηκαν από το όχημα

-Σοκαρισμένος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν μπορούσε να διανοηθεί το τι είχε συμβεί 

Εξιτήριο από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ο οποίος ενεπλάκη το απόγευμα της προηγούμενης σε θανατηφόρο τροχαίο επί της Εγνατίας Οδού.

Ο κ. Χρήστος Πανόπουλος παρέσυρε με το όχημά του δυο πεζούς οι οποίοι κινούνταν επί του οδοστρώματος πάνω στην Εγνατία κοντά στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου. Από τη σύγκρουση οι δυο κάτοικοι Ξάνθης και Κομοτηνής διαμελίστηκαν ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. 

Αρχικά μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με μικρές εκδορές, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η παραμονή του στη Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς λόγους.

Σοβαρές φθορές υπέστη και το όχημα του κ. Πανόπουλου, ενώ τα πτώματα των δύο ανδρών μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο. 

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει για το συμβάν, πως «την Πέμπτη (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.  

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης». 

Ο κ. Πανόπουλος δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε άσχημη ψυχολογική  κατάσταση μετά το συμβάν. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές η περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα παρουσιάζει ελλιπή φωτισμό.

Οι σωροί των δύο ανδρών, αθίγγανοι που κατοικούσαν σε οικισμό της Ξάνθης, αποδόθηκαν στους συγγενείς τους μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.



Δεν υπάρχουν σχόλια