GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Βρέθηκε» η Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού – Η Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι τελικώς η φετινή Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσω διαδικτύου ...

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι τελικώς η φετινή Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσω διαδικτύου ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των ΘΛΕ κ. Μανώλης Φανουράκης. 

Ποια είναι η Ευαγγελία Αραβανή:  
Η Αραβανή ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο μέσα απο τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Απο τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κάνει αμέτρητες πασαρέλες, φωτογραφήσεις, έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις και έχει υπάρξει μούσα για αρκετούς οίκους μόδας. 

Επιπλέον, εργάζεται ως παρουσιάστρια, ξεκινώντας με την καθημερινή συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Όμορφος κόσμος το πρωί, στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούργλου, την τηλεοπτική σεζόν2007 - 2008. Τον Οκτώβριο του 2008, παρουσίασε την εκπομπή TaSPY TV μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον ALPHA, αλλά προβλήθηκαν μόνο δυο εκπομπές. 

Μετά απο ενα μεγάλο διαλειμμα ως παρουσιάστρια, επέστρεψε το 2012 μέσα απο την εκπομπή Μες στην καλή χαρά στον ALPHA, στο πλευρό της Ναταλία Γερμανού. Μετά απο δυο εβδομάδες της ανακοινώθηκε απο το κανάλι η αποχώρησή της απο την εκπομπή. Απο τον Ιανουάριο2013 μέχρι και τον Ιούνιο 2013 ήταν η παρουσιάστρια στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή του MTV Hellas, στο Greekclips. 

Το καλοκαιρί 2013παρουσίασε μέσα απο το web tv του ΑΝΤ1 μια ταξιδιωτική εκπομπή. Τη σεζόν 2013 - 2014 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό σόου του ΑΝΤ1 Dancing with the stars 4 , κερδίζοντας την 7η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια