GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


19χρονος είχε κλέψει δυο μηχανάκια στη Δράμα

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού   Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) κλοπές ...

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού  

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, που είχαν διαπραχθεί, την 12-11-2013 και 1/2-12-2013, στην πόλη της Δράμας. 

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία 19χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.  

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης την 12-11-2013 και την 1/2-12-2013 αφαίρεσε, από τη Δράμα, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Επίσης προέκυψε ότι απέσπασε από τη μια μοτοσικλέτα, διάφορα εξαρτήματα, τα οποία στη συνέχεια τοποθέτησε σε δικό του δίκυκλο. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν η μια δίκυκλη μοτοσικλέτα και τα αφαιρεθέντα εξαρτήματα της δεύτερης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η  δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια