GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το έλα να δεις σε αγώνα μπάσκετ στη Δράμα – Χειροπέδες σε 5 φιλάθλους

-Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας Αστυνομικός και ένας 30χρονος  Σε ρινγκ μετράπηκε το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης»...

-Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας Αστυνομικός και ένας 30χρονος 

Σε ρινγκ μετράπηκε το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης» στη Δράμα κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ο. Δράμας και Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Πειραιώς την Κυριακή. 

Ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη υπήρξε μεγάλη συμπλοκή φιλάθλων στον χώρο των κερκίδων του γηπέδου ενώ άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα τη λήξη των επεισοδίων και τη σύλληψη πέντε ατόμων. 

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 23, 24, 30 και 30 ετών και έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανία σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού, των απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της αντίστασης. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας αστυνομικός.  

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια