GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έσφαξε 43χρονη μητέρα ενός παιδιού - Την κατακρεούργησε με μαχαίρι και της έκοψε την καρωτίδα

- Συγκλονίζει την Πάτρα η στυγερή δολοφονία της γυναίκας που βλέπετε στην φωτογραφία - Ο δράστης του εγκλήματος παραδόθηκε σε αστυνομικό...

- Συγκλονίζει την Πάτρα η στυγερή δολοφονία της γυναίκας που βλέπετε στην φωτογραφία
- Ο δράστης του εγκλήματος παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα με τα χέρια του αιματοβαμμένα
- Δεν ξέρουν τι να πουν στην 8χρονη κόρη της, οι στενοί συγγενείς της άτυχης γυναίκας
- Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο του φόνου - Η ομολογία του δράστη

Το έγκλημα με θύμα την 43χρονη γυναίκα, έγινε στις 09.00 το πρωί στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος που είναι Αλβανός κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Η 43χρονη είχε μία 8χρονη κόρη και ήταν παντρεμένη. Ο σύζυγος ειδοποιήθηκε για τη δολοφονία από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, o δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της και ότι περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και επιπλέον βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.

Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς της 43χρονης, που πλέον δεν ξέρουν πως να ανακοινώσουν την τραγική είδηση στην 8χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας.

Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι έφερε μαχαιριές στην πλάτη και στο στέρνο. Ο δράστης την αποτελείωσε κόβοντάς της, την καρωτίδα. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης παραδόθηκε με τα χέρια βαμμένα από το αίμα της άτυχης γυναίκας. Στο σημείο του εγκλήματος, στο σπίτι που βρίσκεται κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά άνδρες της Ασφαλείας και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη πάλης στο σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι το θύμα αντιστάθηκε. Θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να κυνήγησε την γυναίκα μέσα στο σπίτι, με την 43χρονη να προσπαθεί να αποφύγει το μοιραίο.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να μάθουν πληροφορίες για τη δολοφονία και δήλωναν συγκλονισμένοι.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του φρικτού εγκλήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια