GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Αθανάσιος Πάσχου νέος διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

-Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας το πρωί της Πέμπτης τα ονόματα των διοικητών Ο κ. Αθανάσιος Πάσχου από την Καβάλας είναι ο νέος...

-Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας το πρωί της Πέμπτης τα ονόματα των διοικητών

Ο κ. Αθανάσιος Πάσχου από την Καβάλας είναι ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και διάδοχος του κ. Αθανάσιου Μπαμπαλίδη, επίσης από τη γειτονική Καβάλα. 

Μετά από μια πολύμηνη καθυστέρηση και έντονη φημολογία και σεναριολογία, η οποία ωστόσο δεν επαληθεύτηκε, το πρωί της Πέμπτης το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επισήμως τους νέους διοικητές των Νοσοκομείων, με τον Καβαλιώτη κ. Πάσχου να αναλαμβάνει στην Ξάνθη. 

Ο κ. Αθ. Πάσχου
Πρόκειται για απόστρατο της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Υποπτέραρχου, και Οικονομολόγο ο οποίος προσφάτως βρέθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο τιμόνι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας, απ’ όπου ωστόσο παραιτήθηκε «για προσωπικούς λόγους». 

Πέντε χρόνια πριν αποστρατευθεί, ήταν Διευθυντής της Οικονομικής Επιθεώρησης και της Διεύθυνσης Οικονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», επικεφαλής του οποίου είναι ο νυν δήμαρχος Καβάλας κ. Κώστας Σιμιτσής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. 

Αναλυτικά τα ονόματα των νέων διοικητών στα Νοσοκομεία της Θράκης έχουν ως εξής:

ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΑΣΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΚΑΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια