GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βούλγαρος φορτηγατζής προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Ξάνθης (+VIDEO)

-Μπλέχτηκε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και προκάλεσε ατύχημα -Έκλεισε για λίγη ώρα ο δρόμος επί της οδού Τσιμισκή  Κυκ...

-Μπλέχτηκε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και προκάλεσε ατύχημα
-Έκλεισε για λίγη ώρα ο δρόμος επί της οδού Τσιμισκή 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε για μερικά λεπτά το απόγευμα της Παρασκευής ένας Βούλγαρος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος μπλέχτηκε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης, αναζητώντας διέξοδο. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18.30 (αξίζει να σημειωθεί πως τη στιγμή εκείνη έβρεχε), όταν ο οδηγός του φορτηγού εισήλθε στο κέντρο της Ξάνθης κινούμενος επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. Στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου επιχείρησε να κινηθεί προς τα πάνω με κατεύθυνση την οδό Κωνσταντίνου Μπένη, απόφαση που δεν ήταν και τόσο αναίμακτη για τα παρκαρισμένα οχήματα που βρίσκονταν επί της 28ης Οκτωβρίου. 

Τη στιγμή που το μπροστινό τμήμα του φορτηγού είχε φτάσει στην οδό Κωνσταντίνου Μπένη το πίσω μέρος αυτού χτύπησε ένα παρκαρισμένο όχημα, μαύρο χρώματος και μάρκας BMW, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τον οδηγό του οχήματος που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το φορτηγό. Ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει ζητώντας από τους καταστηματάρχες, που είχαν βγει στον δρόμο παρακολουθώντας την προσπάθεια του Βούλγαρου οδηγού να βγει από το κέντρο της πόλης, να σταματήσουν το όχημα. 

Άμεσα ένας εκ των παριστάμενων έκανε σήμα στον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος και ακινητοποίησε το όχημα του, τη στιγμή που το μισό βρισκόταν επί της οδού Κ. Μπένη και το άλλο μισό επί της Τσιμισκή, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Ακολούθως κλήθηκε και κατέφθασε η τροχαία, ενώ ζητήθηκε από τους οδηγούς ταξί, που είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στην πιάτσα των ταξί έξω ακριβώς από το Δημοτικό Πάρκινγκ της πόλης, να μετακινήσουν τα οχήματά τους. 

Οι άνδρες της τροχαίας οδήγησαν τον οδηγό του φορτηγού στο σημείο της πιάτσας των ταξί, παίρνοντας τα στοιχεία του ώστε να αναλάβει το κόστος της ζημιάς που προκάλεσε στο σταθμευμένο μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ενώ λίγο μετά τις 19.30 ο Βούλγαρος οδηγός του φορτηγού αναχώρησε με τους άνδρες της Αστυνομίας να τον συνοδεύουν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως επανειλημμένως έχει επισημανθεί η αναγκαιότητα τοποθέτησης ενημερωτικών πινακίδων σε κομβικά σημεία στους δρόμους της πόλης, οι οποίες θα κατευθυνθούν τους επισκέπτες ώστε αυτοί να μπορούν να κινούνται ομαλά μέσα στους, άγνωστους για τους ίδιους, δρόμους της Ξάνθης, ώστε να αποφεύγονται αντίστοιχα περιστατικά και πιθανά ατυχήματα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια