GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην Παλιά Πόλη (+VIDEO)

-Πλημμύρισαν οι παρυφές της Παλιάς Πόλης. Παρενέβη συνεργείο της ΔΕΥΑΞ -Τέσσερις εργαζόμενοι και δύο οχήματα της ΔΕΥΑΞ στο σημείο τ...


-Πλημμύρισαν οι παρυφές της Παλιάς Πόλης. Παρενέβη συνεργείο της ΔΕΥΑΞ
-Τέσσερις εργαζόμενοι και δύο οχήματα της ΔΕΥΑΞ στο σημείο της βλάβης 

Σε… σιντριβάνι μετατράπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η οδός Φίλιππου Αμοιρίδη στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, με το έδαφος να βγάζει νερά και τους περαστικούς να προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Μια βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης λίγα μόλις μέτρα από το παλιό Δημαρχείο της Ξάνθης ήταν η πηγή των νερών που έρεαν άφθονα και τα οποία κατέληγαν στη Βασιλής Κωνσταντίνου δημιουργώντας την αίσθηση ενός μικρού καταρράκτη στις δυτικές παρυφές της Παλιάς Πόλης.

Η βλάβη προκάλεσε προβλήματα υδροδότησης των γύρω οικισμών, οι οποίοι είτε έμειναν χωρίς νερό είτε αυτό που έφτανε τελικά στους καταναλωτές ήταν απειροελάχιστο. Στο σημείο μετέβη άμεσα συνεργείο της ΔΕΥΑΞ το οποίο ανέλαβε την επισκευή της ζημίας.

Αρχικά εντοπίστηκε ο σπασμένος αγωγός ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε ειδικός μηχανισμός απομάκρυνσης των συσσωρευμένων υδάτων. Ένα εκσκαπτικό μηχάνημα προχώρησε στη διάνοιξη μιας λακκούβας ακριβώς πάνω από το σημείο της διαρροής, με τους εργαζόμενους να επιδιορθώνουν αργά το απόγευμα τη βλάβη.   



Δεν υπάρχουν σχόλια